Drøm ikke dit liv. Lev din drøm!

swiss danmark

Sandra Simon Henriksen

Jeg har realiseret min drøm og er flyttet til Aalborg i august 2016. Selvom jeg elsker mit hjemland Schweiz, har jeg siden mit første besøg i Danmark i 1991 følt en stærk tilknytning og en særlig kærlighed til det dejlige lille land oppe nordpå. Uden at kunne forklare det, føler jeg mig bare hjemme her. Der er mange, der synes, at det var modigt at flytte til et andet land. Det synes jeg faktisk ikke. Hvis du har sådan et hjerteønske, behøver du ikke at være modig, du skal bare stole på din indre stemme. Og det vil jeg hjælpe dig med gennem coaching og kinesiologi. At du kan gå efter dine drømme, at du tør gå et skridt hen i retning af den fremtid, du ønsker dig, at du stoler på alle dine kompetencer og ressourcer du bærer inde i dig. Alt er muligt, hvis bare du beslutter dig.

Uddannelser og erfaring

Efter 4 års uddannelse blev jeg godkendt som kinesiolog i 2012 og har siden da løbende været i gang med at videreuddanne mig f.eks. indenfor indlæringskinesiologi, transformationskinesiologi, bachblomsterterapi, EFT (emotional freedom teknik), hypnose-coaching, m.v.

Jeg er uddannet voksenunderviser og coach med speciale i løsningsfokuseret tiltag. I de sidste 20 år har jeg arbejdet som underviser og coach indenfor områderne ledelse, coaching, kommunikation, personlighed- og teamudvikling ved et stort forsikringsselskab i Schweiz. Ved siden af har jeg drevet mit egen klinik som coach og kinesiolog i 10 år. Jeg brænder for at hjælpe andre med at udfolde deres fulde potentiale og til at blive ”den bedste udgave af sig selv”.

Filosofi og etik

Jeg tror på, at ethvert menneske bærer alle ressourcer og kompetencer i sig for at kunne klare sit liv, nå sine mål her i livet og at leve et sundt og lykkeligt liv. Som coach og kinesiolog ser jeg min opgave i at genfinde og styrke ressourcerne, for at du kan bruge dem som nyttige redskaber i din dagligdag.

Jeg er registreret alternativ behandler (RAB) og medlem af de Danske Kinesiologer og International Coach Federation. Jeg lever op til begge foreningers etiske krav:

http://danskekinesiologer.dk/foreningen/etisk-raad/

http://www.icfdanmark.dk/icf-denmark/etiske-regler/