Drøm ikke dit liv. Lev din drøm!

swiss danmark

Seminare

Scrol ned for at læse om de enkelte seminarer. Ring eller skriv endelig, hvis du har nogle spørgsmål.

seminare

Bedre samtaler: 16.-17. marts 2020, Aalborg Comwell Hvide Hus

LØSNINGSFOKUSEREDE SAMTALER

Dette todages introduktionskursus er for dig, der søger en enkel og effektiv interventionsmulighed i hverdagen, hvor du på kort tid kan hjælpe dine kunder, ledere og medarbejdere med at sætte klare mål, finde løsninger og afdække de kompetencer, som kan bane vejen mod målene.

Du lærer, hvordan du tager udgangspunkt i eksisterende ressourcer og understøtter mest mulig selvorganisering og dermed ansvar for egen handling hos den enkelte. Du lærer også at støtte udviklingen og forandringsprocesser og at forbedre samarbejdet.

ENKELT. KORT. GODT.

Stigende krav til performance i arbejdslivet skaber tilsvarende behov for, at du som leder, rådgiver, coach, teamleder eller HR-specialist kan understøtte og hjælpe videre på en enkel og hurtig måde. Dette kan for eksempel være i situationer, hvor det gælder om at træffe beslutninger, håndtere en forandring eller løsne op for anspændte forhold.

Du er leder…

…og har brug for flere effektive handlemuligheder i din hverdag, både over for dine medarbejdere, men også over for dine leder-kollegaer. Du har ofte ikke meget tid, derfor er det altid vigtigt at kunne stille de rigtige spørgsmål i øjeblikket.

Du er coach…

…og ønsker at udvide din faglige horisont og værktøjskasse. Bliv inspireret, og få nye coachingredskaber med hjem som nemt kan indbygges i din egen praksis.

Du er konsulent, projekt- eller teamleder…

…og ligesom den erfarne coach og lederen ønsker du ny inspiration og praktiske redskaber, som kan integreres i din egen praksis med det samme. Redskaber, som også gør dig i stand til at agere hurtigt, og på samme tid udnytter det, som allerede virker kombineret med nye idéer.

HVORFOR LØFT?

Den løsningsfokuserede tilgang (LØFT) er kendetegnet ved sin anerkendende måde at skabe et konstruktivt og fremadrettet refleksionsrum på – og dette endda på kort tid.

At fokusere på løsninger og at gøre mere af det, der allerede virker, er for både enkeltpersoner og teams ofte en hurtigere og mere effektiv tilgang end at analysere problemer og årsagerne til dem.

Den løsningsfokuserede tilgang kan åbne op for (langtids)holdbare løsninger og skabe en vedvarende udviklingsproces hos de medvirkende.

Læs mere om programmet og alt det praktiske her: "www.solutionsurfers.dk"


Coachingværktøjer i ledelsen

Kommer snart


Team-Flow teamudvikling

Kommer snart


Mental fitness

Bliv mentalt fit!

Vores tanker er et redskab, som påvirker vores følelser og vores re(aktioner) i dagligdagen. Lær at styre dine tanker, så at de ikke styrer dig. Du er chefen i manegen! Vores indre verden styrer vores ydre verden. Bliv bevidst om hvad der foregår i dit hoved og tag kontrol over det. For et bedre liv, mere velvære og mere sindsro.

Vil du nå et personligt mål men det lykkedes ikke endnu? Vil du måske tabe dig, dyrke mere motion, stoppe med at ryge, opbygge mere selvsikkerhed, sætte grænser, eller starte en ny karriere? Kom med på dette forløb hvor du lærer forskellige brugbare og lavpraktiske redskaber for at blive mentalt stærk og give dit liv et TWIST.

Du lærer for eksempel:
  • Visualisering, et kraftfuldt værktøj
  • Suggestioner: hvordan bruger man dem rigtigt
  • ALPHA tilstand: hvad er det, hvordan opnår man den
  • Psykologisk kinesiologi: flere øvelser for at forløse fastlåste følelser og bryde uhensigtsmæssige tankemønstre
  • Selvmanagement med ZRM (Zürcher Ressourcen Modell): at sætte og nå et mål

Vi arbejder i en lille gruppe med maks. 6 deltager så at du får det hele mest muligt skræddersyet til dig. Det er også muligt at booke forløbet som enkeltundervisning, så får du mig som din personlig coach og vi kommer til at arbejde i din rytme og med lige de værktøjer som passer bedst til din situation.

Ring eller skriv endelig til mig, hvis du er interesseret 😊

Lær at meditere

Du vil gerne meditere men dine tanker suser rund? Du har hørt om de gavnlige effekter meditation har på vores fysiske og psykiske sundhed/helbred og det er lige det du har brug for? Du vil endelig komme i gang med at meditere men du har ingen ide om hvordan du kan gribe det an? Du vil gerne lære sammen med andre hvor man kan være med ligesindede, udveksle erfaringer og motivere hinanden? Du har brug for lidt support når du sidder alene derhjemme og skulle øve dig? Samtidig med at du får udleveret kursusmaterialet og onlinevideoer, bliver du medlem af en lukket Facebook gruppe hvor man kan støtte hinanden og du er altid velkommen til at snakke med lærerne.

Forløb: "lær at meditere " starter den 23 januar 2020.

Deltagerne lærer forskellige former for meditation, for at finde ude af, hvilken retning passer bedst til dem. De får en nem tilgang ind i meditationens verden og lærer hvad meditationen handler om og hvordan den kan blive til et kraftfuldt værktøj for at opnå sindsro, ligevægt og fred i deres liv. De bliver guidet til at få de første erfaringer med meditationens kraft for at de i deres dagligdag kan fortsætte med at anvende det de har lært. Hver gang er der plads til at stille spørgsmål og dele sine erfaringer. Introduktionerne til meditationer bliver optaget og deltagerne får dem gratis.

Datoer: 6 x torsdag fra klokken 18.30 - 20.00, kaffe/te bagefter hvis man har lyst

23. januar 2020: Guidet meditation og åndedrætsøvelser
30. januar 2020, Hjertechakra meditation (en aktiv meditation med bevægelse)
6. februar 2020, Meditere med hjælp af musik og Mandala maling
13. februar 2020, Visualiseringsøvelser og gå-meditation
20. februar 2020, Kropsfokusering, flere former
27. februar 2020, Metta meditation og guidet meditation med dine åndelige hjælper

Pris: En aften koster DKK 180, total 1080 DKK inkl. optagelser og kaffe/te.
Rabat: Hvis du tilmelder dig hele forløbet får du 6 aftener og betaler kun for 5, total 900 DKK. Du sparer 180 DKK.

Tilmelding: "Onlinebooking"


Brain Gym indlæringskinesiologi

Kommer snart


Touch for Health 1-4

Kommer snart


Reiki grader 1-3

Kommer snart


Bachblomster

Kommer snart